Kırklareli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kırklareli Ziraat Odası > Haberler > Çiftçilere yönelik “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu Tekirdağ’a düzenlenen geziyle sona erdi.

Çiftçilere yönelik “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu Tekirdağ’a düzenlenen geziyle sona erdi.

Kırklareli Ziraat Odası ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi tarafından Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında düzenlenen “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu son erdi.

“Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu’na katılan kursiyerler için Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne bir gezi düzenlendi.

Gezide Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personeli tarafından kursiyerler için bitki hastalıkları, ve zararlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir sunum yapıldı. Kursiyerle daha sonra arazi üzerinde son teknoloji ile üretilen bağ alanlarını gezdi.

Kırklareli Ziraat Odası ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi tarafından Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında düzenlenen “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu 17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 10.30 Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda başlamıştı. Uzman Tarım Danışmanları Arzu Belli ve Gökhan Kayan tarafından verilen kurs 72 saat sürdü.

Uzman Tarım Danışmanı Arzu Belli, kursta birçok konun işlendiğini ve kurs sonunda sınav yapıldığını söyledi. Kurs süresinde yerinde incelemeler yaptıklarını söyleyen Belli, Tarım Teknolojilerini ve Bitki Zararı mücadelesini kursiyerlere anlatıldığını ifade etti. (Kadir Sinici)