Kırklareli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kırklareli Ziraat Odası > Haberler > Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Odamıza ziyarette bulundu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Odamıza ziyarette bulundu

Oda Başkanımız Ekrem Şaylan ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Bilgin, nezaket için teşekkür ettiğini belirterek Kırklareli hakkında değerlendirilmelerde bulundu.

Kırklareli'nin potansiyeli, avantajları ve dezavantajları konusunda hakimiyet sağladıklarını dile getiren Vali Bilgin, "Kırklareli hem ticari yönü geliştirilebilecek bir kent, hem de bir tarım kenti. Bu manada ziraat odalarına büyük görev düşüyor. Şehrimiz, özellikle hayvan varlığı ve bitkisel üretim açısından çok önemli bir noktada. Ülkemizdeki önemli yerlerden birisi. Hele ki hayvancılık açısından çok daha iyi konumda dolabilir" dedi.

Kırklareli'nin hayvancılık anlamında hak ettiği noktada olmadığından bahseden Vali Bilgin, mevcut durumun çok daha üstünde olma ihtimali olduğundan bahsetti. "İnşallah bununla ilgili hem sizler, hem bizler, hem de kurumlarımız el ele vererek daha iyi olması yönünde çalışmalar yapacağız" diyen Vali Bilgin, oda yönetim kurulu ile sohbet ederek mevcut sorunları değerlendirdi, yapılması gerekenler üzerine konuştu.