Kırklareli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kırklareli Ziraat Odası > Haberler > Kırklareli Ziraat Odası olağan genel kurulunu dün gerçekleştirdi.

Kırklareli Ziraat Odası olağan genel kurulunu dün gerçekleştirdi.

Kırklareli Ziraat Odası olağan genel kurulunu dün gerçekleştirdi.  
Mevcut Başkan Ekrem Şaylan yeşil liste ile girdiği seçimlerde, yeniden delegelerden oy istedi. Şaylan, Metin Savan ve Halil Maldır önderliğindeki beyaz listenin de girdiği seçimlerden 40-23 gibi büyük bir oy farkı ile galip çıktı ve güven tazeledi...

Çiftçinin kara gün dostu Kırklareli Ziraat Odası, 21. olağan genel kurulunu 10 Şubat Pazar günü (dün) gerçekleştirdi.
Saat 10.30'da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen genel kurula toplam 63 delege katılım gösterdi. Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Gündem maddeleri gereğince sırasıyla; Çalışma raporu okundu. Oda Meclisi ve Oda Yönetim Kurulu ibra edildi. Kesin hesaplar oylamaya sunuldu. 2019-2020-2021-2022 yılları çalışma programları görüşüldü ve yine aynı yıllara ait tahmini gelir ve gider bütçeleri delegelerin oylarına sunuldu. Dilek ve temennilerin sonrasında ise Oda meclisini teşkil edecek 21 asil, 21 yedek üyenin belirlenmesi ve asil üyeler arasından Oda İdari heyetini teşkil edecek 7 asil, 7 yedek üyenin yargı gözetiminde belirlenmesine geçildi.

Mevcut yönetim yeşil liste ile seçime girerken, Metin Savan ve Halil Maldır önderliğindeki beyaz liste de delegelerden oy istedi. Toplam 63 delegenin oy kullanmasının sonrasında, Ekrem Şayian güven tazeledi ve 40-23 gibi bir farkla seçimleri kazandı.

İşte seçimin ardından oluşturulan Yönetim Kurulu; Ekrem Şaylan, Mehmet Çango, Vehbi Sezer, Avni Güzelyavuz, Zeki Umdu, Altan Can, Hüseyin
Ülgür, Yedek Üyeler; Erkan Balım, Halil Soysal, Muammer Evcimen, İsmail Gökdemir, Ahmet Keçici, Birol Çakıryörük, Özer Ayaz.