Kırklareli Ziraat Odası > Haberler > Çiftçilere yönelik “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu başladı.

Kırklareli Ziraat Odası ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi tarafından Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında düzenlenen “Tarım Teknolojileri Bitki Zararlıları İle Mücadele” Kursu 17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 10.30 Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda başladı.

Yaklaşık 25 Çiftçinin katıldığı kursun açılış konuşmasını yapan Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, kursun çiftçilere faydalı geçmesi temennisinde bulundu.

Uzman Tarım Danışmanları Arzu Belli ve Gökhan Kayan tarafından verilecek olan kurs 72 saat sürecek.

Uzman Tarım Danışmanı Arzu Belli, kursta birçok konun işleneceğini ve kurs sonunda sınav yapılacağını söyledi.  Kurs süresinde yerinde incelemelerde de yapacaklarını söyleyen Belli, Tarım Teknolojilerini ve Bitki Zararı mücadelesini kursiyerlere anlatacaklarını ifade etti. (Kadir Sinici)